Як можна м'ясо смажити

Як правильно смажити свинину на сковороді?

Нагріти сковороду, налити олію, викласти свинину і смажити її 7 хвилин. Потім викласти нарізану цибулю, зменшити вогонь, накрити сковороду кришкою та продовжувати готувати страву 20 хвилин. В кінці вам залишиться тільки посолити та поперчити м'ясо та довести його до готовності під кришкою 5 хвилин. Збережена копія

Як правильно смажити м'ясо?

Секрети правильної смаження:

  1. Викладайте м'ясо добре розігріту сковороду.
  2. Для смаження краще використовувати рафіновану олію. …
  3. Солити м'ясо краще наприкінці приготування.
  4. Хрумка скоринка на шматку м'яса вийде завдяки його обсмажуванні на розпеченій сковороді.

Збережена копія