Як швидко сушені гриби

Вимиті гриби слід подрібнити та помістити в каструлю, заливши холодною водою. Потім каструлю ставлять на вогонь, доводять до кипіння, після чого потрібно зняти пінку, що утворилася, і зменшити вогонь. Після закипання гриби необхідно варити від 30 до 90 хвилин (залежно від виду грибів).17 лют. 2022 р.

Як правильно сушити гриби в домашніх умовах?

Як сушити гриби в духовці Надішліть решітку в духовку, попередньо розігріту до 50 °C. Дверцята повинні бути постійно відкриті на 10-15 см. Через 1,5-2 години збільшіть температуру до 75 °C. Залишіть гриби ще на 2 години, потім зменште інтенсивність нагріву до 55 °C і знову зачекайте 2 години.

Скільки часу замочувати гриби?

Перед варінням необхідно ретельно промити сушені гриби теплою водою для видалення піску. Після гриби потрібно замочити у холодній воді на 2-3 години, можна і на ніч. За цей час гриби «згадають» свою структуру та обсяг. Підсолювати воду для замочування слід тільки в тому випадку, якщо ви смажитимете гриби.