Хлібопічка має на увазі готування тіста, випікання хліба та здоби. Духовка – тільки випікання, зате вона дозволяє готувати не тільки борошняні, а й м'ясні, овочеві та рибні страви. Хлібопічка більш функціональна, але має меншу гнучкість у застосуванні.
Що дешевше купити чи спекти хліб?
Чи варто пекти домашній хліб? Та й ще раз так. Домашній хліб за класичними рецептами обходиться дешевше за покупний, А за смаком та свіжістю сильно перевершує його. Якщо є хлібопічка, сил та часу на випічку витрачається щонайменше.
Скільки часу печеться хліб у електричній духовці?
Підготовлений хліб випікайте у розігрітій духовці 45-50 хв. Якщо кірка буде рум'янитись надто інтенсивно, прикрийте верх хліба фольгою або зменшіть температуру до 200 °С.