Скільки тушкувати квашену капусту на сковороді?
Розтопити в сковороді на середньому вогні олію, додати квашену капусту, цукор і тушкувати на слабкому вогні. 1 година із закритою кришкою. Якщо капуста буде дуже кисла або солона, перед гасінням її рекомендуємо промити під холодною водою. Збережена копія
Як тушкувати квашену та свіжу капусту?
Приготування
- Для цієї страви потрібна квашена капуста і свіжа, томатна паста, трохи олії та спеції. …
- Розігрійте в глибокій сковороді масло і помістіть в нього нашатковану свіжу капустку. …
- Додати квашену, відтиснувши розсіл. …
- Смажте все разом хвилин 5. …
- Накрийте кришкою сковороду, готуйте ще 5 хв.